Menü Bezárás

Fiscat iPalm+GPS TAXIs online pénztárgép

A legkisebb engedélyezett hordozható pénztárgép!

(Méretek: 100 x 204 x 70 mm, 0.69 kg)
A 2017. január. 1-jétől életbe lépő jogszabályi előírásoknak megfelelő, engedéllyel rendelkező, hordozható online pénztárgép GPS-el, amire az állami támogatás igényelhet? Az állami támogatás feltétele továbbá, hogy a pénztárgép 2017. január. 1-je előtt üzembe helyezésre kerüljön.
A pénztárgép engedélyét a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal oldalán lehet megtekinteni.

Az egyetlen hordozható online pénztárgép mely már bizonyított, mivel már több mint 5000 helyen használják már országszerte nagy megelégedéssel. Megbízhatóan használható bármilyen forgalmú üzletben, ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a háttérvilágítással rendelkező kijelző, a beépített akkumulátor és a GPS antenna. A pénztárgép nagy sebességű hőnyomtatóval rendelkezik melynek nagy előnye még a könnyű és gyors egy pattintásos papírszalag csere. Taxi szolgáltatást végzők vagy mozgóboltok számára szerintünk a legjobb választás!

TerméknévFiscat iPalm+GPS TAXIs Online pénztárgép
EngedélyszámA195
Felhasználási területMozgóboltok, változó telephelyű üzletek. taxik, pénzváltók (A változó telephelyen, mozgóboltban vagy mozgó szolgáltató helyen működő pénztárgépként csak hordozható pénztárgép helyezhető üzembe, illetve már működő pénztárgép üzemeltetési módja csak hordozható pénztárgép esetén változtatható meg ezen módokra.)
Méretek206 * 103 * 74 mm
Súlya~ 0,6 kg
NyomtatóHőnyomtató, drop-in papírbefűzés mechanizmussal, papírkifogyás-érzékelő
Kijelzőkháttérvilágítással rendelkező LCD vevő és kezelői kijelzők
Nyomtatási sebesség70 mm/s
Papírméret57 mm hőpapír
BillentyűzetA 30 darab strapabíró műanyag gomb elhelyezése ergonomómiailag átgondolt, ezáltal segítik a produktivitást. Az egyszerű piktogrammok gyorsabban felismerhetők a kiírt szövegnél. A különböző funkció csoportok színek szerint különválnak tovább segítve az eladót.
Beépített back-up akkumulátor 
Funkciók– 40 gyűjtő (7 közvetlen)
 – 16 pénztáros (jelszavazható)
 – számítógépes program PLU feltöltéshez és kezeléshez
 – áfa, gyűjtő, plu, pénztáros, pénztár jelentések nyomtathatóak
 – havi jelentés nyomtatható
 – beállítások nyomtatása
Csatlakoztatható– kasszafiók
 – mérleg
 – vonalkódolvasó
 – külső vevőkijelző