Menü Bezárás

Neptun 2

A Neptun 2 mérleget gyakorlati alkalmazásban tesztelték a vezető gyártók szkennereivel.
Tervezése lehetővé teszi az ügyfél által előnyben részesített szkennerrel való együttműködést.
Fontos, hogy képes legyen kalibrált és korábban legalizált mérleget telepíteni a tárgyban már működő szkennerre (vagy bármilyen megjelölt helyre) anélkül, hogy szétszerelni kellene, és el kellene küldeni a mérleg gyártójának.

A többirányú lapolvasóval integrált Neptun 2 mérleg akár 360 fokos olvasási szöget is kombinálhat a mérleg és a vonalkód-olvasó funkcióival egybe építve.

Mindkét eszközt egy közös “szkennerházban” helyezkedik el. Úgy tervezték, hogy pultba építhető legyen. A mérleg használata jelentősen felgyorsítja az árukódok mérését és leolvasását, a széles látószögű szkenner csökkenti annak a pénztárosnak az erőfeszítését, akinek nem kell az árut az olvasó felé fordítani, és jelentősen lerövidíti a művelet idejét.

A mérleg olvasható LCD-kijelzővel van ellátva egy forgó oszlopon, állítható magassággal, forgatható és dönthető fejjel. A mérleg a legmagasabb minőségű anyagokból készül, emellett tartós és kemény működési körülmények között ellenálló galvanikus bevonattal van borítva. A készülék saját tápegységgel rendelkezik.

Neptun 2 mérleg garantálja a megbízható működést egy folyamatos rendszerben. Az intenzív áruforgalommal rendelkező pénztárakba, például szupermarketekben és hipermarketekben végzett munkához ajánljuk.

Együttműködés külső eszközökkel
A Neptun 2 mérlegcsalád együttműködik a POS terminálokkal és pénztárgépekkel(például Micra Jota). A mérési eredmény elküldhető a mérlegkijelzőn, a pénztárgépről indítva, a POS terminálon lévő gomb megnyomásával vagy automatikusan – az mérőfelület stabilizálása után vagy folyamatosan.

A minőség és az ellátás folyamatosságának garantálása
A Neptune 2 a CAT 27 mérlegek családjába tartozik, amelyek különösen megbízhatóságáról ismertek. Minden CAT 27 mérleg megfelel a mérésügy előírásainak, rendelkezik EK-típusjóváhagyási tanúsítvánnyal, és 2 év hitelességgel kerül forgalomba. A gyártási folyamat az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer eljárásának felügyelete alatt zajlik.

A használat jellemzői és előnyei

  • helymegtakarékos azért, mert két eszköz van elhelyezve egy szkenner házába, amely pultba van süllyesztve
  • lehetőség az önkiszolgáló állomásokon megmért áruk súlyának ellenőrzésére a kasszáknál
  • stabil és túlterhelésálló mérőrendszer
  • egyértelmű karakterekkel ellátott kijelző egy elforgatható, állítható magasságú oszlopra
  • együttműködés pénztárgépekkel, POS terminálokkal és külső eszközökkel
  • tára a teljes mérési tartományban
  • kényelmes és gyors kiszolgálás az ergonómia elveivel összhangban
  • a mmérleg beépíthető a gyártók széles skálájába, vagy adaptálható és integrálható a szkennerbe, amelyet a létesítményben már használnak
Telepítési módbeépítésre
Méréshatár6/15 kg
Minimális terhelés40 g
Pontosság2 g (0–6 kg tartományban)
5 g (6–15 kg tartományban)
InterfészRS232
Kijelző1 x LCD (opció: kiegészítő külső kijelző)
MéretekA lapolvasó méreteihez igazítva
Tömeg3,8 kg