Menü Bezárás

POSIFLEX MT-4008W

Az MT-4008W egy üzleti szoftverek futtatására tervezett táblagép, amihez egy vonalkódolvasóként használható foglalat és egy blokknyomtatóval felszerelt dokkoló is tartozik. A segítségével akár egy teljes kasszarendszer is helyettesíthető.*

A Posiflex multifunkciós eszközét éttermek, nagyáruházak, államigazgatási és egészségügyi intézmények számára egyaránt ajánljuk. A készülék segítségével lerövidíthető a várakozási idő, felgyorsítható a raktározás, és a vendégek vagy a vásárlók kiszolgálása.
 
Az MT-4008W három részből áll, melyek együtt és külön-külön is megvásárolhatóak. Nézzük meg, hogyan használhatóak ezek az elemek.
 
A TÁBLAGÉP
A Posiflex táblagépe a hagyományos LCD képernyőknél jobb betekintési szöget és élethűbb színeket biztosító IPS technológiás kijelzővel van felszerelve. A felbontása 1024 x 768 pixel, ezért a népszerű kereskedelmi és éttermi szoftverek és egyéb üzleti alkalmazások módosítások nélkül telepíthetőek rá.
 
Az üzleti alkalmazások gyors működéséről az eszköz 2 GB-nyi memóriája és nagy számítási képességgel rendelkező Intel Atom processzora gondoskodik. A több újjal is irányítható modell a Windows Industry 8.1 operációs rendszerrel vásárolható meg, és egy 5 megapixeles hátlapi valamint egy 2 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik.
 
A készülék rendkívül hosszú üzemidejű akkumulátorral van felszerelve, az energiatakarékos módokat is használva pedig akár egész nap is lehet dolgozni a segítségével, egyetlen töltés után.
 

A PISZTOLY FOGLALAT

Az MT-4008W pisztoly formájú foglalatát, úgy tervezték meg, hogy alkalmazása a lehető legkisebb mértékben terhelje a felhasználó karját és a lehető legkényelmesebbé tegye a táblagép kezelését. A készülék 1D, 2D vagy RFID kódok feldolgozására alkalmas olvasóegységgel egyaránt megrendelhető, és tartalmaz egy cserélhető akkumulátort, amivel a sokszorosára növelhető a tablet amúgy is hosszú üzemideje.
 

A DOKKOLÓ

A táblagépet a dokkolóba illesztve egy teljes értékű POS rendszer állítható össze. A dokkoló tartalmaz egy wi-fi hálózaton keresztül is kommunikáló blokknyomtatót, melynek távolról is adhatnak utasításokat a felhasználók a táblagép segítségével. Emellett a kasszák megnyitására használható CR port és a további perifériák csatlakoztatását valamint a hálózati működést lehetővé tevő USB, LAN és soros interfészek is megtalálhatóak a hátoldalán.
 

ÉS A TÖBBIEK

Az MT-4008W a felsorolt tartozékok mellett a táblagépre erősíthető mágneskártya leolvasóval és pánttal is megrendelhető. Az utóbbi különösen hasznos lehet, ha egy étteremben dolgoznak az eszközzel, hiszen megkönnyíti a készülék hordozását, és meggátolja, hogy véletlenül a földre ejtsék.
– Operációs rendszer: Windows 10 IoT
– Processzor: 4 magos Intel Atom Z3745D típusú CPU 1.33GHz órajellel (1.83GHz-ig növelhető)
– Kijelző: 7.85″ hüvelykes képátlójú IPS LCD, max. felbontás: 1024 x 768 pixel
– Fényerő: 300 nit
– Érintőpanel: PCAP, 10 pontos multi-touch támogatással
– Memória: 2GB DDR3L
– Tárhely: 32GB eMMC
– Vezeték nélküli és mobil adatátvitel: WIFI 802.11bgn 2.4GHz / BT v4.0 / 3G NGFF (opcionális)
– Kamerák: 5MP AF hátoldali és 2MP előoldali kamera
– Audio: beépített hangszóró
– Érzékelő: G sensor
– Csatlakozók: micro-SD, micro-SIM, Power Jack, micro-USB
– Külső gombok: Be- és kikapcsolás, hangerő szabályzás
– Akkumulátor: 4800 mAh (minimum)
– Méretek (Szél.*Hossz*Mag. mm, csak a táblagép): 212 x 16.8 x 157
– Súly (csak a táblagép): 550 g
 
Kiegészítők:
 
DS-210 – dokkoló, beépített WI-FI, 80 mm-es hőpapíros nyomtatóval
DS-200- dokkoló nyomtató nélkül
RB-3000 – újratölthető akkumulátor csomag, 5000 mAH a pisztoly foglalatra szerelhető
CS-100- RB-3000-hez való akkumulátor töltő, független LED jelzővel, maximum 4 akkumulátor
CS-200- Töltő állomás, független LED jelzővel, maximum 4 tablet
TA-200- 3 sávos mágneskártya olvasó modul, RFID opcióval