Menü Bezárás

POSIFLEX XT-3815

Az XT-3815 egy divatos POS terminál, melyre a gyorsaság mellett a strapabírás is jellemző. A készülék a rendkívül pontos, kapacitív érintőképernyőjének köszönhetően az okostelefonokhoz hasonlóan irányítható.

NÉPESZERŰ

 
A Posiflex XT-3815 a szórakozóhelyek és fesztiválok királya. Számos szórakoztató egységben megtalálható az XT-3815, amely már neves fesztiválokon is nagy számban képviseltette magát. A tapasztalatok alapján kiválóan helytáll megterhelő környezeti feltételek mellett is, ami természetesen elvárható egy ipari kivitelű POS számítógéptől.
 

GYORS

 
A Posiflex legújabb modelljén nagy sebességgel, akadások nélkül futnak a kereskedelmi és éttermi szoftverek. A terminál megbízható működésről egy négymagos Intel processzor gondoskodik.

 

KIFINOMULT

 
Az XT-3815 kijelzője egy rendkívül érzékeny tízpontos kapacitív érintőfelületet tartalmaz, amely jelentősen csökkenti az elütések esélyét. A képernyő dőlésszöge szabadon változtatható; akár vízszintes állapotban is irányítható a segítségével a készülék.
 

HALK

 
A terminál ventilátor mentes kialakítású, ezért halkabb és kevesebb karbantartást igényel, mint a legtöbb számítógép. Éttermek konyhájában, raktárakban és más olyan helyeken is használható, ahol nagyobb mértékű szennyeződésnek lehet kitéve.
 

INTERAKTÍV

 
Az XT-3815-höz egyszerűen csatlakoztatható a 10″ kapacitív érintőfelülettel ellátott Posiflex TM-3010 másodmonitor, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók a megvásárolt termékekről, szolgáltatásokról bővebb tájékoztatást kapjanak. Továbbá interaktív felületként is működhet, amelyen például egy szórakozóhely vendégei visszajelzést adhatnak a kiszolgálás minőségéről vagy reklámvideókat tekinthetnek meg a készüléken. A másodmonitor számtalan felhasználási módjának csak a fantázia és a szoftverfejlesztők szabhatnak határt.
– Processzor: Intel J1900 2.42 GHz-es, négymagos processzor (2M Cache)
– Ram: 4 GB DDR3L 1333MHz SO-DIMM
– Merevlemez: 128 GB SSD
– Kijelző: 15” LCD
– Max. felbontás: 1024*768
– Érintőképernyő jellemzői: kapacitív, 10 pontos multi-touch támogatással PCT
– Párhuzamos port: opcionális átalakító kábellel
– Soros port: 4db, DB9 x 2, RJ-45 x 2
– USB port: 7db (6db USB 2.0 1 db USB 3.0)
– VGA csatlakozás: Igen
– LAN port: 10 / 100 / 1000 Mb x 1
– CR port: 1 db
– Operációs rendszer: Windows 10 IoT
– Méret: 372 x 320 x 252.7
– Súly: 5.6
– Szín: Fekete