Menü Bezárás

ZEBEX 3151

A Z-3151 egy nagy sebességű lézeres vonalkódolovasó, mely a termékek automatikus azonosítására, és a nagy sűrűségű kódok értelmezésére egyaránt használható. Különleges képességei jelentősen felgyorsítják a termékek értékesítését az üzletekben és az adatfeldolgozást az irodákban vagy a raktárakban. Az állvány a készülék árban foglalt tartozéka.

A Z-3151 az egyik leggyorsabb szkennerünk, mellyel magas vonalsűrűségű, ékszerek, vagy alkatrészek azonosítására használt kódfajták is leolvashatóak. A készülék emellett a jelentős adatmennyiség tárolására alkalmas PDF 147-et, a GS1 DataBar-t és az összes 1D kódot szintén képes értelmezni, az olvasási távolsága pedig több mint negyven centiméter.

A tajvani gyártó csúcskategóriás terméke automatikus leolvasásra is használható. Ebben az üzemmódban az azonosításhoz a kezelőnek csak el kell húznia a vonalkóddal ellátott árucikket a készülék előtt, ami jelentősen felgyorsíthatja az értékesítést az üzletekben.

A Zebex lézeres vonalkódolvasója a kimagasló, 500 olvasás/másodperces sebességét és a megbízhatóságát a számítási feladatokat végző 32 megabites processzorának és a különleges omnidirekcionális technológiával dolgozó olvasó egységének köszönheti. Az egy méterig ütésálló, mégis könnyű és divatos készülék 2009-ben elnyerte a világ egyik legrangosabb formatervezési díját, az IF Product Design Award-ot.

– Fényforrás: 650 nm lézeres dióda (VLD)

– Mikroprocesszor: 32 bit

– Olvasási távolság: 35 – 200 mm (UPC/EAN 100%, PCS=90%)

– Olvasási sebesség: 500 olvasás/mp

– Legkisebb olvasható kódsűrűség: 5 mil @ PCS=90% (Code 39)

– Leolvasás jelzés: háromszínű LED (zöld, piros és kék) és programozható hangjelzés

– Interfész lehetőségek: RS-232, HID USB, USB Virtual COM, PS2, OPOS, JPOS, Klaviatúra

– Ütésállóság: 1 m

– Működési hőmérséklet: 0-40 ° C

– Környezeti fényerő: 4500 Lux

– Méretek: 106.7 × 58.0 × 155.0 mm

– Súly: 148 g